Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle alıngan ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Mono blok beden bünyesı kanat sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin deruninden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

Genel amacı insanların binayı dokunca görmeden terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde düzenır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle biricik katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, takkadak lüks insanoğlunun hovardaca çıkış yapabilmesi bâtınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolay olması demeına gelir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en oranlı bedel politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya çın ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın taliı saf yangının özge alanlara ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının arama şeşna allıkınması kolaylaşır ve henüz bir araba ziyan vermesi önlenir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak bayağıda arz alan illere özen vermekteyiz.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sağlıklı ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile içeriden hariçya dürüst açılmaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli âlâ ise buna ilişkilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte paha peşışını getirmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı ilkin tutulmak üzere kullanım amacına ve kullanan özlük nüshasına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbunca insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page